NOTA PELS AJUNTAMENTS QUE ESTEU APROVANT MOCIONS PER L'ABSOLUCIÓ DEL LLUÍS:

Recordeu a enviar-nos una còpia de la moció segellada a la següent adreça: plaça de la Vila, 4, Torredembarra, 43830. És molt important de cara a la defensa en el moment del judici. Moltes gràcies!!

EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS i L'AJUNTAMENT DE RIPOLL DEMANEN L'ABSOLUCIÓ DEL LLUÍS

comunicat del 24 de setembre de 2013

VIC I L'AMI DEMANEN L'ABSOLUCIÓ DEL LLUÍS

VIC ÉS EL QUART AJUNTAMENT QUE APROVA UNA MOCIÓ DE SUPORT AL LLUÍS SUÑÉ, REGIDOR DE TORREDEMBARRA IMMERS EN UN PROCÉS JUDICIAL DES DE L’ANY 2008. L'ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA HA DECIDIT SUMAR-SE A LA CAMPANYA PER L'ABSOLUCIÓ. AQUEST DIJOUS EL CATLLAR DEBATRÀ LA MOCIÓ DE SUPORT

El ple municipal de Vic municipal va aprovar una moció de suport al Lluís amb els vots favorables de CiU, SI, ICV, PSC, CUP i ERC. La PXC es va abstenir. Amb aquest ajuntament ja sumen quatre els que demanen l'absolució del regidor torrenc (La Nou de Gaià, Altafulla, Vic i Torredembarra).

De la mateixa manera, l'Associació de Municipis per a Independència -que agrupa més de 600 municipis, 28 consells comarcals i dues diputacions- va aprovar, a la seva darrera permanent celebrada a Tortosa, adherir-se a la campanya "Lluís Absolució" i fer arribar a les entitats associades la moció de suport.

La Plataforma Lluís Absolució valora molt positivament aquestes noves adhesions ja que suposen un pas endavant en la campanya de suport mentre s'espera la data del judici.

Recordem que el cas del Lluís es remunta a l’estiu del 2008 quan va publicar al seu blog personal una entrada criticant les balances fiscals i adjuntant un acudit dels que corren per internet i del qual no és l’autor. Un mitjà de comunicació de dreta extrema ubicat a Barcelona va inventar-se la notícia que un regidor de Torredembarra proposava apadrinar nens d’Extremadura, la qual cosa és totalment falsa. La notícia va vendre bé a Espanya i va fer saltar totes les alarmes. La Junta de Extremadura, amb diners públics, va posar una querella contra el regidor de Torredembarra. Les amenaces contra Suñé van aparèixer per totes bandes arribant a l’extrem d’haver de protegir-se durant unes setmanes.

La justícia espanyola ha seguit el joc als denunciants i a la premsa espanyolista i ja porta 5 anys donant voltes al tema fent perdre diners i forces al Lluís, persona coneguda a la nostra comarca per participar en les lluites socials i nacionals del nostre poble. Aquesta vergonya demostra que es tracta d’un judici polític i més veient el tracte que reben els estafadors i polítics corruptes d’aquest Estat: tots estan al carrer i cap torna els diners que ha robat.

La Plataforma Lluís Absolució fa una crida als Ajuntaments i entitats a mobilitzar-se per tal de denunciar aquest cas.

Independència i absolució!

Torredembarra, 24 de setembre de 2013

PLATAFORMA LLUÍS ABSOLUCIÓ http://lluisabsolucio.blogspot.com

http://www.change.org/petitions/a-l-estat-espanyol-llu%C3%ADs-absoluci%C3%B3#share

Número de compte per recollir diners: 0081 0321 51 0006517362 (Banc de Sabadell) lluis.absolucio@gmail.com

DIJOUS 26 DE SETEMBRE A LES 18h EL CATLLAR DEBATRÀ LA MOCIÓ PER L'ABSOLUCIÓ DEL LLUÍS

ELS AMICS DE LASARTE S'HAN CONCENTRAT DAVANT DEL SEU AJUNTAMENT PER DEMANAR L'ABSOLUCIÓ DEL LLUÍS


IMPRESSIONANT! EL TRAM 260 HA ESTAT UNA FESTA DE CIVISME I REIVINDICACIÓ

Encara hi ha desenes de persones al lloc on s'ha fet el dinar.

ARA MATEIX, VISITA CULTURAL PEL NUCLI ANTIC DE LA VILA


11:33h: A LA PLAÇA DEL CASTELL, AMBIENT DE VIA CATALANA

EL MANIFEST DEL TRAM 260

Manifest del Tram 260 de la Via Catalana per la Independència
11 de setembre de 2013, Torredembarra, Baix Gaià, Països Catalans
Via Catalana, Lluís Absolució i Tots Som Jero Rañé!


Catalunya viu avui una Diada històrica.
El poble ha decidit que no vol seguir rebent la ira d’un Estat que s’ha aprofitat del treball d’aquest poble.
Som gent de pau i volem un procés cap a la independència democràtic.
Volem exercir el nostre dret a decidir.
Respectarem el resultat de les urnes.
Però ja no volem viure sota el jou de l’espanyolisme.
Avui el poble català ha decidit fer Via cap a la Independència.
És un dia històric!
No ens podem oblidar de tota la gent que ja no hi és, dels defensors dels drets socials i nacionals que ens han deixat aquests anys de lluita. Als nostres avis i àvies que van lluitar contra la barbàrie feixista. Als lluitadors antifranquistes. Als organitzadors dels sindicats clandestins. Als que van mantenir la flama de l’esperança durant els anys grisos.
Volem un país lliure, fet de gent vinguda d’arreu del món, de tots els pobles d’Espanya, de la muntanya i del litoral. Volem un país obert.
Volem un país lliure de corrupció. Volem construir un Estat per aturar especuladors i banquers que han arruïnat a treballadors i autònoms.
Volem canviar un sistema violent que ha arruïnat a milers de famílies i que ha enriquit als que ja eren rics.
Volem que s’aturi la repressió contra els veïns que lideren la lluita per la independència. Volem l’absolució del Lluís.
Recordem que el Lluís Suñé es troba immers en un procés judicial des del 2008 per denunciar les balances fiscals amb un acudit. La justícia espanyola li demana 145.000 euros de multa i dos anys de presó. 
El Lluís ha estat acusat “d’ultraje a la nación española”, un delicte que a l’Estat Espanyol és considerat molt greu. 
El Lluís no és un regidor corrupte, ni desnona a famílies de la seva única llar. El Lluís no rescata a bancs i caixes, ni té els seus diners als paradisos fiscals. El Lluís no envia a la presó a la gent que es manifesta per un futur millor. El Lluís forma part del teixit associatiu de Torredembarra, un company que, des de fa dècades, segueix estant al peu del canó i vinculat amb els moviments socials i veïnals de la nostra vila. És una persona reconeguda per la seva tasca i pel seu compromís i és per això, i només per això, que actualment és perseguit i probablement condemnat.
No ens podem oblidar del cas del Jero Rañé, expulsat aquest estiu de la selecció catalana de futbol platja per ensenyar una samarreta independentista. Demanem avui la dimissió de la junta de la Federació Catalana de Futbol. Volem que el Jero torni a les files de la selecció.
Animem al conjunt del país a mobilitzar-se. Només juntes podrem parar els peus d’aquells que ens neguen la possibilitat de caminar i avançar.

Lluís absolució! 
Tots Som Jero Rañé!
Fem Via cap a la Independència!
11 de setembre de 2013, Torredembarra. Baix Gaià. Països Catalans.