comunicat, 11 de juny de 2013

LA PLATAFORMA “LLUÍS ABSOLUCIÓ” ES PRESENTA DISSABTE DIA 15 AMB UN ACTE PÚBLIC A TORREDEMBARRA
Es denunciarà que el procés obert per la justícia espanyola contra Lluís Suñé és un judici polític per les seves idees
El proper dissabte dia 15 de juny a les vuit del vespre començarà un acte públic que servirà per a presentar la Plataforma de suport al Lluís Suñé, que està patint un procés judicial que va començar ara fa 5 anys. La Plataforma "Lluís Absolució", creada a principis del mes de maig per 80 persones del Baix Gaià, denunciarà la desmesura de les acusacions i la farsa d’un procés judicial que no s’hauria d’haver engegat mai. Recordem que Suñé s’enfronta a una denúncia per ultratge a Espanya arran d’un article publicat al seu blog sobre les balances fiscals que va acompanyar amb una imatge-acudit que corria per internet i del qual no és l’autor. La pena a què s’enfronta pot arribar als dos anys de presó i als 145.000 euros de multa.
L’acte inclourà un espectacle infantil, actuacions musicals, recitacions de poesia i un sopar popular.  També es llegirà el manifest i es donaran a conèixer les novetats del cas.
La Plataforma ha posat a la venda els tiquets pel sopar a diferents establiments de la vila de Torredembarra, entre els quals hi ha ca l’Astut (plaça de la Font), el Casal Popular Cua Roja (al carrer Camp Vell) i l'Auca Taverna (plaça de la vila).
Cal destacar el ressò previ que hi ha hagut a través de les xarxes socials. Són diverses les personalitats que han retuitejat la convocatòria, adherint-se d’aquesta manera a la causa per demanar l’absolució del Lluís. Entre les persones que s’han destacat per difondre l’acte a través de les xarxes hi trobem els cantants Gerard Quintana o Cesk Freixas.
Mentre, la Plataforma ha iniciat una recollida de signatures en suport al manifest fet públic darrerament. Val a dir que via telemàtica (change.org) s’han rebut 275 adhesions en una setmana. També s’han fet octavetes i s'han editat uns cartells on es denuncia el judici polític i es demana l’absolució del Lluís.
La Plataforma també ha obert un número de compte corrent per tal de recollir diners per pagar la campanya de suport i poder fer front a una probable sanció econòmica.
La Plataforma #lluisabsolucio és molt activa a Twitter on té més de 360 seguidors. Mentre arriba la data del judici seguirà difonent aquesta injustícia i desmuntant els arguments de la caverna mediàtica que tergiversa els fets i s’aprofita d’aquesta situació. 
Signatures del manifest: 
Número de compte per recollir diners:
0081 0321 51 0006517362
Hastag de twitter:
El manifest el trobareu en aquest enllaç.
Reportatge al setmanari La Directa.
El cas del Lluís al Polièdric de Catalunya Informació.

La pàgina al Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.