LA PLATAFORMA "LLUÍS ABSOLUCIÓ" ES PRESENTA PÚBLICAMENT I OMPLE LA PLAÇA DE LA VILA PER DEMANAR L'ANUL·LACIÓ DEL PROCÉS JUDICIAL

Comunicat, 16 de juny de 2013
El dissabte 15 de juny va tenir lloc l'acte la presentació de la plataforma "Lluís Absolució". La plataforma va denunciar el procés judicial contra el regidor torrenc Lluís Suñé per fet de no tenir cap base jurídica. Diversos músics, animadors infantils i rapsodes van actuar a la plaça de la Vila de Torredembarra donant suport a la causa. També hi van ser el Ball de Diables de Torredembarra i la colla castellera local, els Nois de la Torre. 
A les façanes de les cases es van poder veure senyeres, estelades i pancartes demanant l'absolució. També hi va haver diversos parlaments i es va llegir el manifest de la campanya solidària que ja rebut el suport de quasi 400 persones. La plataforma va exigir l'absolució del Lluís i la fi dels atacs d'Espanya contra les persones que lluiten per la llibertat de Catalunya.
Diverses persones vinculades a entitats torrenques van intervenir per donar suport al Lluís i per explicar el tarannà i les lluites que ha encapçalat aquest regidor torrenc al llarg dels darrers 20 anys, com la de la gratuïtat de l'autopista, la creació d'un skate park, la denúncia per l'ús fraudulent del radar mòbil, el dret a l'autodeterminació del poble català, les al·legacions al Pla Territorial del Camp de Tarragona, etc.
L'assistència va superar les previsions de l'organització. Es van poder veure gent jove, gent gran, famílies senceres, regidors de diferents colors polítics, membres dels moviments socials del Baix Gaià, etc. 
L'acte va cloure amb un sopar popular amb 200 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.