Comunicat, 16-V-2013

“El cas del Lluís és un judici polític”
Ahir dimecres es va reunir la plataforma de suport al Lluís Suñé pel cas de la denúncia per un suposat “ultratge a Espanya” orquestrat per diferents mitjans de comunicació i institucions espanyoles.
La plataforma va aprovar el redactat del manifest que s’ha començat a difondre avui a través de les xarxes socials. També va donar el vist-i-plau al cartell, la instal·lació d’una pancarta a la plaça de la Font, l’obertura d’un número de compte per recollir diners (0081 0321 51 0006517362), al hastag de twitter (#lluisabsolucio) i a la creació d’una pàgina al Facebook. L’assemblea va recollir diferents propostes d’activitats solidàries i reivindicatives que s’estudiaran en les properes reunions. Entre elles destaquen la possibilitat d’organitzar un concert i un mercat d’artesania.
A la reunió es van explicar les novetats del cas i la repercussió mediàtica. La plataforma veu aquest judici com una mesura repressiva sense cap fonament jurídic ni de dret. Es tracta d’una injustícia que hauria de fer caure la cara de vergonya al sistema judicial espanyol. Mentre l’Estat inverteix diners públics en aquest cas, tots els corruptes i partits que han saquejat les finances de les administracions són al carrer impunement.
La plataforma es referma en la seva postura i emplaça a tota la ciutadania a moure’s per l’absolució del Lluís.
Ultratge a Espanya? Judici polític! Lluís absolució!
La propera reunió de la plataforma serà el dimecres 22 de maig a les 20:30h a l’Auca Taverna.
Torredembarra, 16 de maig de 2013 / lluis.absolucio@gmail.com / @lluisabsolucio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.