Comunicat, 24-V-2013

LA PLATAFORMA LLUÍS ABSOLUCIÓ PREPARA UN ACTE PÚBLIC
La Plataforma de suport a Lluís Suñé, acusat d'ultratge a Espanya per haver publicat un article i un acudit denunciant les balances fiscals, es va reunir ahir dimecres al vespre.
Es va donar compte de la difussió del manifest. Es calcula que ja l'han llegit unes 20.000 persones.
El twitter funciona, fent-se ressò de notícies com la publicació de les balances fiscals de 2010. Ja tenim més de 100 seguidors.
La pàgina del facebook és activa i compta amb força participació.
L'assemblea va aprovar la modificació del cartell i l'octaveta que apareixeran en breu per tal d'incloure el Número de compte corrent de la Plataforma.
També es van explicar les novetats del cas i el ressò als mitjans de comunicació.
La Plataforma va decidir respondre les paraules del president d'Extremadura i els dos expresident arran de les declaracions realitzades en contra del Lluís en motiu del 30è aniversari de l'autonomia extremenya. Per fer-ho es va nomenar una comissió de redacció que en breu sotmetrà a debat el text abans de fer-lo públic.
Finalment, la Plataforma va aprovar la realització d'un acte públic de cara al 15 de juny al vespre. El Lluís coordina les gestions amb l'ajuntament i el Toni el menú. Diverses persones van agafar el compromís de parlar amb persones de renom per tal que facin acte de presència el proper dia 15.
Van quedar al tinter temes importants que tractarem el proper dimecres a les 20:30h a l'Auca Taverna, a la plaça de la Vila (samarreta, vídeo, fira, etc.).
La Plataforma fa una crida a totes les entitats de Catalunya a estendre aquesta reivindicació per tal d'assolir l'absolució del Lluís.
Torredembarra, 23 de maig de 2013
lluis.absolucio@gmail.com
@lluisabsolucio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.