Comunicat del 31 de juliol de 2013


ALTAFULLA ÉS EL TERCER AJUNTAMENT DEL BAIX GAIÀ QUE APROVA UNA MOCIÓ DE SUPORT AL LLUÍS SUÑÉ, REGIDOR DE TORREDEMBARRA IMMERS EN UN PROCÉS JUDICIAL DES DE L’ANY 2008

El ple municipal d’Altafulla va debatre dissabte 27 de juliol pel matí la moció entrada per Alternativa Altafulla, Solidaritat Catalana per la Independència i Convergència i Unió demanant l’absolució del Lluís. Els regidors d’aquests partits van ser els que van votar favorablement la moció. La resta, PP i Ideal, es van abstenir.

Amb aquest Ajuntaments ja són tres els que s’han sumat a la petició ciutadana que demana l’absolució del Lluís. Recordem que el primer Ajuntament va ser el de la Nou de Gaià. En aquesta ocasió es va aprovar per unanimitat amb els vots dels regidors de Convergència i Unió i del Grup Nouenc-Acord Municipal. Després va venir el torn de Torredembarra. En aquesta vila no hi va haver cap vot en contra ja que els regidors del PP es van abstenir argumentant que aquest tema no hauria d’haver arribat mai als jutjats. La resta de partits (CIU, GIT, ABG, ERC i PSC) van votar a favor de la moció.

Recordem que el cas del Lluís es remunta a l’estiu del 2008 quan va publicar al seu blog personal una entrada criticant les balances fiscals i adjuntant un acudit dels que corren per internet i del qual no és l’autor. Un mitjà de comunicació de dreta extrema ubicat a Barcelona va inventar-se la notícia que un regidor de Torredembarra proposava apadrinar nens d’Extremadura, la qual cosa és totalment falsa. La notícia va vendre bé a Espanya i va fer saltar totes les alarmes. La Junta de Extremadura, amb diners públics, va posar una querella contra el regidor de Torredembarra. Les amenaces contra Suñé van aparèixer per totes bandes arribant a l’extrem d’haver de protegir-se durant unes setmanes. 

La justícia espanyola ha seguit el joc als denunciants i a la premsa espanyolista i ja porta 5 anys donant voltes al tema fent perdre diners i forces al Lluís, persona coneguda a la nostra comarca per participar en les lluites socials i nacionals del nostre poble. Aquesta vergonya demostra que es tracta d’un judici polític i més veient el tracte que reben els estafadors i polítics corruptes d’aquest Estat: tots estan al carrer i cap torna els diners que ha robat. 

La Plataforma Lluís Absolució fa una crida als Ajuntaments i entitats a mobilitzar-se per tal de denunciar aquest cas.

Independència i absolució!

Torredembarra, 31 de juliol de 2013

PLATAFORMA LLUÍS ABSOLUCIÓ http://lluisabsolucio.blogspot.com


Número de compte per recollir diners: 0081 0321 51 0006517362 (Banc de Sabadell) lluis.absolucio@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.