Comunicat de la Plataforma Lluís Absolució, 25 de juliol de 2013

LA PLATAFORMA “LLUÍS ABSOLUCIÓ” AGRAEIX AQUEST SUPORT I FA UNA CRIDA ALS AJUNTAMENTS A SEGUIR EL MATEIX EXEMPLE
El ple de municipal de Torredembarra del 18 de juliol va aprovar la moció de la Plataforma Lluís Absolució. Cap partit hi va votar en contra -només el PP es va abstenir-. Tots els portaveus van mostrar el suport al Lluís i van valorar la querella com a desproporcionada. El mateix Lluís Suñé ha agraït públicament aquestes mostres de suport.
Torredembarra se suma d'aquesta manera a la iniciativa pionera i valenta de l'Ajuntament de la Nou de Gaià de mostrar públicament el suport al Lluís. Properament, Altafulla posarà a debat la moció. Alternativa Altafulla, Solidaritat Catalana per la Independència i Convergència i Unió han fet públic que votaran a favor de la moció.
L’Assemblea Nacional de Catalunya, també
En la mateixa línia, el nucli de Torredembarra de l’Assemblea Nacional de Catalunya també s’ha posicionat i ha emès un comunicat de suport a la causa del Lluís. En ell afirmen que “entrat el segle XXI, on la llibertat d’expressió és una de les màximes d’un estat democràtic, sobta veure accions polítiques i judicials com la que acusen al regidor de Torredembarra Lluís Suñé, acusat per la Junta d’Extremadura ‘d’ultratge al poble d’Extremadura’” . (...) L’Assemblea també hi veu una motivació política darrera la querella: “Sense entrar a valorar les accions judicials que seguiran el seu curs, la vessant política sí que ens sembla d’una duresa fora de lloc.” L’Assemblea acaba qüestionant que s’estiguin invertint diners públics per posar a la presó el Lluís per haver publicat un acudit al seu blog on denunciava les balances fiscals: “destinar els recursos públics d’una autonomia en un plet com aquest és, si més no, malgastar els diners de tots els extremenys en un fet puntual i que no havia d’anar més enllà que els comentaris que la pròpia xarxa genera.” L’ANC es pregunta si “serà aquest un dels molt atacs que rebrem per la lluita d’un poble al dret a decidir?”
La Plataforma, aprofitant la conferència de la presidenta de l’ANC a la vila, va fer entrega d’una samarreta editada per l’entitat. Forcadell va escoltar amb atenció els arguments dels membres de la Plataforma Lluís Absolució.
La Plataforma valora positivament aquests posicionaments
La Plataforma valora positivament aquests posicionaments que demostren la indignació de la ciutadania a mesura que es van coneixent els detalls del procés judicial. La Plataforma fa una crida als Ajuntaments i Consells Comarcals a aprovar mocions semblants per tal de donar a conèixer el cas i mostrar el suport al regidor encausat.
La Plataforma no entén de cap manera com els atacs i insults que rep cada dia Catalunya queden totalment impunes i el cas del Lluís ja porta cinc anys navegant pels jutjats, amb la despesa que això comporta.
Torredembarra, 25 de juliol de 2013
-adjuntem imatges de la darrera Festa del Quadre de Torredembarra; la Plataforma va instal·lar una pancarta a la Plaça de la Vila-
PLATAFORMA LLUÍS ABSOLUCIÓ     http://lluisabsolucio.blogspot.com

Número de compte per recollir diners: 0081 0321 51 0006517362 (Banc de Sabadell)    lluis.absolucio@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.